Us convidem a participar a la V Repera.

 

El  proper cap de setmana, 8 i 9 de juny. A Olesa de Montserrat. Tot al voltant de la plaça de les fonts.

La jornada de la Repera té bàsicament 3 objectius, i els té des de la sortida de la segona jornada de la Repera: trobar-nos en un espai agradable la gent de les coopes i la seva pagesia; promoure debats i feina per millorar aquest moviment agroecològic, i tenir espais de formació sempre necessaris en un moviment en expansió.

Aquests objectius els intentem concretar en els diferents tallers que hem organitzat i que a continuació detallem:

Dissabte pel matí: fira de la Repera. On propostes de producció agroecològiques es mostren amb el seu producte a la gent de les coopes que venim a participar a les jornades. Tenim una descripció més detallada de la fira a aquest enllaç. Si esteu interessats en participar ompliu aquest formulari. De 9 a 14.

Dissabte pel matí també tenim un taller formatiu: Agroecologia 2.0. Propostes de programari i de fer servir les xarxes socials per a coopes i pagesia. Trobareu una descripció més detallada del taller a aquest enllaç. A les 12 a la casa de Cultura.

Pel migdia tindrem un dinar agroecològic a un preu popular. Cuinat per Barrinar per la sostenibilitat. A les dues a la plaça de les fonts.

Per la tarda del dissabte hi haurà dos tallers un de debat i un d’intercanvi. Tots dos de dos quarts de cinc a les set.

Taller “cooperant en l’agroecologia”, on debatrem cap on ha d’avançar el moviment i què hi podem fer. Unes preguntes de reflexió al voltant del contingut del taller es poden llegir en aquest enllaç.

Taller d’intercanvi entre cooperatives i pagesia. És un taller que ja hem fet en altres jornades i que trobem que és un manera molt agradable de compartir recursos i necessitats entre nosaltres. Una descripció més detallada del taller es pot trobar al següent enllaç.

A les set projectarem “la voz del viento“, un documental Creative Commons on es mostren diferents projectes agroecològics que els autors es van trobant des de Girona fins a Granada. La Repera hi té una modesta participació. A la Casa de Cultura.

Per la nit hi haurà un concert en el marc de la festa major d’Olesa i on l’agroecologia tindrà protagonisme. Ginesta Sound, a les 10 del vespre.

Pel diumenge tenim tres activitats. Un taller al voltant de la Repera -espai obert-. Uns jocs agroecològics, per continuar festejant l’agroecologia. Un dinar senzill cuinat per gent de la cooperativa d’Olesa, la Col.

Recordeu que per qüestions logístiques, us demanem inscripció prèvia. Feu servir aquest formulari d’inscripció.

Totes les jornades les hem organitzat l’equip d’organització de la Repera que està format sobretot per les Reperes Motivades però que té el suport d’altres persones que s’han afegit des que us ho vam demanar. Ens ajudeu a difondre aquesta convocatòria?

reperahorari

cartellreperaV

Salut, alegria i agroecologia.

http://repera.wordpress.com/

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s