L’Ajuntament de Barcelona vol desnonar el Banc Solidari d’Aliments de Ciutat Meridiana

Educació Transformadora

El consistori no dóna cap alternativa i el veïnat convoca una concentració de suport el dilluns 23 de desembre a les 8h per aturar-ho. El veïnat diu que esta disposat a resistir encara “que enviïn els antiavalots o l’exèrcit”. El Banc Solidari d’Aliments està situat en Av. Rasos de Peguera 232-240.

El Banc d’Aliments està situat on l’ajuntament vol instal·lar un Fab-Lab -Centre Cultural d’última generació amb fotocòpies làser en 3D-. Davant de la situació que està patint el barri l’Associació de Veïnes conjuntament amb l’Associació 5oox2o, i l’Assemblea 15-M de Nou Barris el van ocupar durant el mes d’agost passat i van arribar a un acord per la gestió i el trasllat amb l’Ajuntament. Ara s’ha d’instal·lar la maquinària i el govern municipal vol treure el Banc d’Aliments sens cap alternativa.

L’Associació de Veïnes ha fet una crida a les xarxes socials on explica la seva situació. L’Ajuntament s’havia compromès a facilitar un local en la Plaça Roja del mateix barri per a que es pugues traslladar el Banc d’Aliments. En aquest acord, el veïnat es comprometíem a abandonar el local de Rasos de Peguera el 21 de desembre i continuar autogestionant el banc d’aliments a la plaça Roja fins que s’obrís el local definitiu fins que passes a ser gestionat per l’ajuntament o altra entitat.

El veïnat resistirà encara que els “enviïn els antiavalots o l’exèrcit”

L’AVV explica que hi ha dos entitats que opten a…

Ver la entrada original 183 palabras más

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s