Plataforma Gràcia Cap on Vas?.

gracia-turBona tarda,
Com ja deveu saber l’AVdG participa a la Plataforma Gràcia Cap on Vas?. Aquesta plataforma constituïda per agrupacions, entitats i associacions del barri s’ha proposat seguir de prop i intervenir al nou pla d’usos que es prepara des de la seu del districte. Des de l’AVdG, junt amb altres sectors, volem que això també serveixi per reflexionar sobre el barri i la ciutat que volem, així com la validesa del “model turisme” impulsat des de l’ajuntament.
El passat dia 25 de setembre es va realitzar la aprovació inicial del nou Pla d’Usos del Districte de Gràcia i al mateix moment la suspensió de llicencies corresponent, que era una de les reivindicacions de la plataforma. Aquí l’enllaç: http://w10.bcn.es/APPS/secwebambit/darreresAc.do?reqCode=llistatDarreres
El divendres següent dia 26 el govern del Districte, Maite Fandos i Oriol Bonet, van realitzar una roda de premsa,a la que, la plataforma, no va ser avisada ni convidada; cosa que demostra la falta de compromís i transparència del Districte sobre el procés engegat; es remarcable que en la roda de premsa es van dir mitges veritats en dos concepte: que la suspensió de llicencies era per tot el Districte (cosa que no es certa veient la documentació de la Pla) i que el Procés Participatiu durarà els 3 mesos d’exposició pública (cosa que es contradiu amb els acords arribats amb la Plataforma, que va pactar un procés participatiu fins el 15 de febrer de 2015).
Es per tot això que, des de l’AVdG us convoquem a  concentrar-nos, el proper dimarts dia 7 d’octubre a les 18:30h a la Plaça de la Vila, coincidint amb el Ple del Districte que es celebrarà a les 19:00h.
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s