Espigolant carbasses | La Repera

Associació Salut i Agroecologia (ASiA)

Als camps d’un dels projectes agroecològics de producció amb més experiència s’ha produït una experiència molt interessant. Un col·lectiu que lluita contra el malbaratament alimentari i treballa per empoderar a col·lectius en risc d’exclusió social ha recollit productes del camp que no es podrien comercialitzar. El camp ha estat el de la Kosturica i el col·lectiu es diu Espigoladors. El producte ha estat carbasses que estaven massa verdes per poder-se comercialitzar -perquè no es conserven tan bé, però que són igualment comestibles; els carbassons del mateix grup d’hortalisses es mengen habitualment verdes-. Les carbasses recollides es cuinaran en un dinar organitzat per la Plataforma Aprofitem els Aliments previst pel 22 de novembre.fotos del facebook d’ EspigoladorsEl dijous passat, espigolada a Caldes de Montbui a “La Kosturica Experiència Agroecològica”, empresa amiga d’Espigoladors. Abans de fressar el camp ens van trucar. Un dia fantàstic, un bon rotllo increïble, motivació i una experiència…

Ver la entrada original 25 palabras más

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s