Nou reglament europeu d’etiquetatge d’aliments

Associació Salut i Agroecologia (ASiA)

El Reglament sobre informació alimentària aprovat pel Parlament Europeu i pel Consell l’any 2011 estableix que a partir del 13 de desembre de 2014 els consumidors disposin d’una informació més clara, completa i precisa sobre la composició dels aliments que els ajudi a triar els productes alimentaris amb més coneixement de causa. Una millora de la llegibilitat  de la informació obligatòria, la llista complerta dels components dels productes o una normativa més estricta que evita pràctiques enganyoses són els grans trets de la nova implantació regalmentària.  Tot i així,  la normativa sobre l’etiquetatge obligatori de les propietats nutricionals dels aliments transformats només entrarà en vigor a partir del 13 de desembre del 2016, pel que les empreses alimentàries disposen de tres anys per adaptar-s’hi.

Foto: Toni Castillo QueroFoto: Toni Castillo Quero

«A partir del 13 de desembre del 2014 els ciutadans europeus podran veure finalment els resultats d’anys de feina per millorar la…

Ver la entrada original 369 palabras más

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s