Dia mundial d’acció ‐ 18 abril 2015 – Les Persones i el Planeta abans que el Capital – Crida d’acció global per aturar els Tractats de lliure comerç i inversions | Associació Salut i Agroecologia (ASiA) #CATNoalTTIP

Nosaltres, organitzacions de la societat civil, sindicalistes, camperoles i camperols, joves, homes i dones activistes de moviments d’arreu del món, us convoquem a participar en un Dia global d’acció el 18 d’abril de 2015 per tal d’aturar els acords de lliure comerç i inversions (TTIP, TISA, CETA, TTP) i promoure una economia pensada per a les persones i el medi ambient. Al llarg de les darreres dècades, les empreses transnacionals i els governs han impulsat tractats de lliure comerç i d’inversions d’esquena a la ciutadania, vulnerant els nostres drets, el medi ambient i posant en perill la sostenibilitat de la vida. Al llarg de les darreres dècades, hem lluitat per la sobirania alimentària, pels nostres béns comuns, per la defensa dels nostres llocs de treball, els nostres territoris, les llibertats a internet, mentre exigíem democràcia. En el camí, hem crescut com a moviments, hem aconseguit que s’escoltin les nostres veus i hem aconseguit algunes victòries.

Continua vía Dia mundial d’acció ‐ 18 abril 2015 – Les Persones i el Planeta abans que el Capital – Crida d’acció global per aturar els Tractats de lliure comerç i inversions | Associació Salut i Agroecologia (ASiA).

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s